L’actual director del cor és Pablo Acosta.

Especialista en oratori, Lied alemany i òpera barroca, Pablo Acosta Martínez obté la titulació superior de cant històric a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) treballant al costat de Marta Almajano o Lambert Climent i especialitzant-se en la interpretació del Lied amb Arthur Schoonderwoerd i Francisco Poyato.

Estudia direcció coral amb Martin Schmith, Vasco Negreiros i Marco García de Paz. Actualmet realitza cursos de direcció a la FCEC amb directors com Pere Lluí Biosca o Julia Sesé.

Compta amb una àmplia experiència com a part integrant de diferents ensembles, col·laborant activament amb grups com Qvinta Essençia, el Cor de Cambra del Palau de la Música de Catalunya, Capella de Ministrers, Los Músicos de su Alteza, Los Afectos Diversos i l’Esemble O Vos Omnes.

Compagina la seva tasca concertista amb la de professor de cant i director. Va ser preparador vocal del Cor Ariadna i el Cor Albada, integrats dintre del Cor Madrigal. Va ser director del Cor d’adults del Teatre Clavé de Tordera i Cor d’adults de l’Escola de Músics. Des de l’any 2013 és director del Cor de Ponent i des de l’any 2022 director del Cor del IESE.

Pablo Acosta