juny

14 de juny de 2024

ENSALADAS DE MATEU FLETXA A BARCELONA

Després de l’èxit del nostre Gloria de Vivaldi el Cor de Ponent, amb la participació del Consort Pere Sera – Orquestra de flautes de bec de Catalunya, presenta un nou programa dedicat a les “Ensaladas” de Mateu Fletxa i la música del Renaixement.

El concert serà el proper divendres 14 de juny a les 20:30 h, a l’Oratori de Sant Felip Neri de Gràcia, a Barcelona.

gener

17 de gener de 2024

AUDICIONS COR DE CAMBRA DEL COR DE PONENT

Després de l’èxit del nostre primer programa, El Cor de Cambra del Cor de Ponent  torna a convocar audicions per a un nou projecte. Aquesta vegada amb un programa dedic

at a la música del Renaixement i les “Ensaladas” de Mateu Fletxa, amb l’acompanyament, entre altres instruments, del Consort de flautes de bec Pere Serra.

desembre

30 de desembre de 2023

GLORIA DE VIVALDI A GUARDIOLA DE BERGUEDÀ

El proper 30 de desembre estarem cantant el Gloria de Vivaldi a Guardiola de Berguedà

GLORIA DE VIVALDI
18:00 h, Monestir de Sant Llorenç
Guardiola de Berguedà

Cor de Ponent
Cor de Cambra del Cor de Ponent
Ensemble instrumental del Cor de Ponent

Entrades: https://ticketara.com/esdeveniment/gloria-dantonio-vivaldi/4368

29 de desembre de 2023

GLORIA DE VIVALDI A BARCELONA

El proper 29 de desembre estarem cantant el Gloria de Vivaldi a Barcelona

GLORIA DE VIVALDI
19.30 h, Església de Sant Pau del Camp
Barcelona

Cor de PonentConcert
Cor de Cambra del Cor de Ponent
Ensemble instrumental del Cor de Ponent

Concert a taquilla inversa

juny

10 de juny de 2023

GLORIA DE VIVALDI A BARCELONA

El proper 10 de juny estarem cantant el Gloria de Vivaldi. Serà amb la Coral Crescendo i l’Orquestra Camerata da Capo, tots dirigits pel Josep Rovira.

GLORIA DE VIVALDI
20:00 h, Església de Santa María de Sants
Barcelona

11 d’juny de 2023

GLORIA DE VIVALDI A SANT FELIU DE LLOBREGAT

El proper 11 de juny estarem cantant el Gloria de Vivaldi. Serà amb la Coral Crescendo i l’Orquestra Camerata da Capo, tots dirigits pel Josep Rovira.

GLORIA DE VIVALDI
18:30 h, Auditori Palau Falguera
Sant Feliu de Llobregat

abril

15 d’abril de 2023

EL COR DE PONENT A PEDRET I MARZÀ

El proper dissabte 15 d’abril el Cor de Ponent portarà el seu programa Cantem Poesia a Pedret i Marzà. Serà a les 18:30 h a l’església de Sant Esteve amb entrada lliure.

Ens acompanyarà la pianista Irene Aisemberg, i el Cor estarà dirigit com sempre pel Pablo Acosta.

febrer

11 i 12 de febrer

CAP DE SETMANA DE TREBALL A LA TORRE BELLESGUARD

Els dies 11 i 12 de febrer el Cor de Ponent va realitzar un cap de setmana de treball a la Torre Bellesguard, a Barcelona. Durant aquest cap de setmana varem fer un treball intens del nostre repertori en un lloc tan especial com és aquest edifici de Gaudí. Ens va acompanyar el nostre prefessor de Qi Gong, l’Angel Rubí, varem fer classes de tècnica vocal amb l’Alicia Martínez i vam  gaudir entre altres coses d’un recital amb alguns dels nostres membres.

desembre

3 de desembre de 2022

EL COR DE PONENT A LA SAGRADA FAMILIA

El passat 3 de desembre, el Cor de Ponent va actuar a la Cripta de la Sagrada Familia a benefici de la Fundació Ared amb la soprano Alicia Martínez i l’organista Jaime González-Sierra, dirigits com sempre pel Pablo Acosta.

Gràcies a tots els que ens vau acompanyar, i especialment a la Fundación Ared, la Cripta de la Sagrada Familia i a la Torre Bellesguard.

novembre

5 de novembre de 2022

EL COR DE PONENT AL CICLE DE CONCERTS CATALUNYA CORAL

El passat dissabte 5 de novembre a les 17:00 h a l’església del Roser de Tortosa, el Cor de Ponent participar al cicle de concerts Catalunya Coral organitzat per la FCEC.

El Cor de Ponent va interpretar el seu programa Cantem Poesia amb la pianista Irene Aisembeg, dirigits pel Pablo Acosta.

juny

18 de juny de 2022

EL COR DE PONENT ESTRENA A BARCELONA “CANTEM POESIA”

El passat 18 de juny a les 19:30 h, el Cor de Ponent va presentar a Barcelona el seu nou programa que amb el nom de Cantem poesia està dedicat a la relació entre la música i la poesia.

Obres de Josep Vila i Casañas, Josep Ollé i Sabaté i Francesc Vila i Ginferrer, amb poemes de Federico García Lorca i Miquel Desclot, acompanyats per l’Irene Aisemberg al piano i l’actor Frank Capdet com a recitador dels poemes. Tots dirigits pel Pablo Acosta.

abril

30 d’abril de 2022

EL COR DE PONENT A CERVELLÓ

El passat dissabte 30 d’abril a les 19:00 h, el Cor de Ponent va interpretar el seu programa Spiritual Suite a l’església romànica de Santa María de Cervelló.

Ens va acompanyar la soprano Alicia Martínez Bonfill i la pianista Irene Aisemberg, dirigits pel Pablo Acosta.

març

26 de març de 2022

EL COR DE PONENT AL PALAU GÜELL

El dissabte 26 de març, el Cor de Ponent va fer un assaig obert al Palau Güell. Aquest assaig forma part d’una col·laboració amb el Palau que culminarà amb la realització d’un concert durant la propera tardor. Van poder assistir a l’assaig tots els visitants del Palau.

Per aquest assaig ens va acompanyarà la soprano Alicia Martínez i l’organista Jaime González Sierra-Moreno.

febrer

12 i 13 de febrer de 2022

CAP DE SETMANA DE TREBALL A LA TORRE BELLESGUARD

Els dies 12 i 13 de febrer el Cor de Ponent va realitzar un cap de setmana de treball a la Torre Bellesguard, a Barcelona. Durant aquest cap de setmana vam treballar intensament el nostre repertori en un lloc tan especial com és aquest edifici de Gaudí. Ens va acompanyar la nostra professora de Qi Gong, la Marisol Escalera, i vam gaudir entre altres coses del recital “Cromàtic” que ens va a interpretar la Teresa Quirante amb el seu d’acordió.


2021

desembre

19 de desembre de 2021

SUITE DE NADAL A BADALONA

El passat dia 19 de desembre a les 18:30 h, el Cor de Ponent va interpretar el seu programa Suite de Nadal a la església de Sant Josep de Badalona acompanyat per la soprano Carmina Sánchez i el Jaime González-Sierra amb l’orgue sota la direcció de Pablo Acosta.

18 de desembre de 2021

SUITE DE NADAL A LA A BARCELONA

El passat dia 18 de desembre a les 18:00 h, el Cor de Ponent va interpretar el seu programa Suite de Nadal a la Basílica de la Mercè de Barcelona acompanyat per la soprano Carmina Sánchez i el Jaime González-Sierra amb l’orgue sota la direcció de Pablo Acosta.

28 de juny de 2021

ASSAIG OBERT DEL COR DE PONENT AL ESPAI KU

El proper dilluns 28 de juny a les 20:00h el Cor de Ponent farà un assaig obert presentant el seu nou programa Cantem Poesia. Una mostra de la relació entre música i poesia amb obres de Josep Vila, Francesc Vila i Josep Ollé sobre poemes de Federico García Lorca i Miquel Desclot entre d’altres. El cor estarà acompanyat per Josep Garcia al piano i sota la direcció de Pablo Acosta.

Maig

18 de maig de 2021

DIA DEL MUSEUS, EL COR DE PONENT A LA TORRE BELLESGUARD

El passat dimarts 18 de maig a les 12:00h el Cor de Ponent va celebrar el dia internacional dels museus amb un concert als jardins de la Torre Bellesguard.

Abril

10 de abril de 2021

EL COR DE PONENT A GUARDIOLA DE BERGUEDÀ

El passat dia 10 d’abril a les 19:00 h, el Cor de Ponent va interpretar el seu programa Spiritual Suite al Monestir de Sant Llorenç a Guardiola de Berguedà, acompanyat per l’Alicia Martínez Bonfill i el Jaime González-Sierra.

Febrer

27 i 28 de febrer de 2021

CAP DE SETMANA DE TREBALL A LA TORRE BELLESGUARD

Els passats dies 27 i 28 de febrer, el Cor de Ponent va fer un cap de setmana de treball intensiu a la Torre Bellesguard. Aquests dies son el començament d’un seguit de col·laboracions amb aquesta institució que us anirem anunciant amb antel·lació.

Durant aquest cap de setmana van tenir la sort de poder comptar amb la Marisol Escalera com a professora de Qi Gong, l’Alicia Martínez com a vocal coach i el Jaime González-Sierra que ens va acompanyar amb el piano.

Volem agrair de tot cor el suport donat per la Torre Bellesguard a la cultura en general i al Cor de Ponent.


2020

Desembre

19 de desembre de 2020

SUITE DE NADAL

El dissabte 19 de desembre de 2020 el Cor de Ponent va presentar el seu nou programa de Nadal Suite de Nadal acompanyat per l’Alicia Martínez Bonfill i el Jaime González-Sierra.

El concert es va realitzar a l’església de la Mare de Deu del Carme, al carrer Sant Antoni Abad número 10 de Barcelona a les 18:30h.

Juny

29 de juny de 2019

CONCERT D’ESTIU

Nocturnos de la ventana.

El dissabte 29 de juny el Cor de Ponent va intepretar el seu concert d’estiu amb obres de Orlando di Lasso, Josquin Desprez, Antoni Pérez Moya, Javier Busto, Francesc Vila i Josep Vila. Acompanyats pel Paul Perera al piano i la Pilar Sampietro com a recitadora.

Va ser a l’auditori de l’Escola Pia Nostra Senyora, al carrer de la Diputació 277, a les 19:30 h.

13 DE JUNY DE 2019

ASSAIG OBERT

El passat 13 de juny vam oferir un assaig obert al Mercat de Sant Antoni. Una bona iniciativa per donar a conèixer com treballa un cor des de dins, i animar a nous cantaires. Segur repetirem.

Abril

25 de abril de 2019

CONCERT A L’INSTITUT D’ESTUDIS CATALANS

El passat 25 d’abril vam cantar al lliurament del XXIXè premi Joan Profitós d’assaig pedagògic. Un bonic concert al claustre del Institut d’Estudis Catalans.

Març

30 de març de 2019

CAP DE SETMANA INTENSIU D’ASSAJOS

Els dies 30 i 31 de març vam marxar molt a prop de Collserola per fer el nostre tradicional cap de setmana intensiu d’assaig. Una activitat que fem cada any i que ens agrada especialment.

Desembre

16 de decembre de 2018

NADAL RENAIXENTISTA

Concert de Nadal centrat en el repertori del Renaixement, interpretat al Monestir de Sant Pau del Camp de Barcelona, amb la participació del consort de flautes de bec del Conservatori Municipal de Música de Barcelona, la Laura Sintes com a ballarina i l’Albert López tocant la percussió.