Juliol

3 de juliol de 2021

EL COR DE PONENT PRESENTA CANTEM POESIA A LA TORRE BELLESGUARD D’ANTONI GAUDÍ

El proper dissabte 3 de juliol a les 12:00h el Cor de Ponent presentarà el seu nou programa Cantem Poesia als jardins de la Torre Bellesguard d’Antoni Gaudí. Una mostra de la relació entre música i poesia amb obres de Josep Vila, Francesc Vila i Josep Ollé sobre poemes de Federico García Lorca i Miquel Desclot entre d’altres. El cor estarà acompanyat per Josep Garcia al piano i sota la direcció de Pablo Acosta.

Maig

18 de maig de 2021

DIA DEL MUSEUS, EL COR DE PONENT A LA TORRE BELLESGUARD

El passat dimarts 18 de maig a les 12:00h el Cor de Ponent va celebrar el dia internacional dels museus amb un concert als jardins de la Torre Bellesguard.

Abril

10 de abril de 2021

EL COR DE PONENT A GUARDIOLA DE BERGUEDÀ

El passat dia 10 d’abril a les 19:00 h, el Cor de Ponent va interpretar el seu programa Spiritual Suite al Monestir de Sant Llorenç a Guardiola de Berguedà, acompanyat per l’Alicia Martínez Bonfill i el Jaime González-Sierra.

Febrer

27 i 28 de febrer de 2021

CAP DE SETMANA DE TREBALL A LA TORRE BELLESGUARD

Els passats dies 27 i 28 de febrer, el Cor de Ponent va fer un cap de setmana de treball intensiu a la Torre Bellesguard. Aquests dies son el començament d’un seguit de col·laboracions amb aquesta institució que us anirem anunciant amb antel·lació.

Durant aquest cap de setmana van tenir la sort de poder comptar amb la Marisol Escalera com a professora de Qi Gong, l’Alicia Martínez com a vocal coach i el Jaime González-Sierra que ens va acompanyar amb el piano.

Volem agrair de tot cor el suport donat per la Torre Bellesguard a la cultura en general i al Cor de Ponent.

Desembre

19 de desembre de 2020

SUITE DE NADAL

El dissabte 19 de desembre de 2020 el Cor de Ponent va presentar el seu nou programa de Nadal Suite de Nadal acompanyat per l’Alicia Martínez Bonfill i el Jaime González-Sierra.

El concert es va realitzar a l’església de la Mare de Deu del Carme, al carrer Sant Antoni Abad número 10 de Barcelona a les 18:30h.

 

Juny

29 de juny de 2019

CONCERT D’ESTIU

Nocturnos de la ventana.

El dissabte 29 de juny el Cor de Ponent va intepretar el seu concert d’estiu amb obres de Orlando di Lasso, Josquin Desprez, Antoni Pérez Moya, Javier Busto, Francesc Vila i Josep Vila. Acompanyats pel Paul Perera al piano i la Pilar Sampietro com a recitadora.

Va ser a l’auditori de l’Escola Pia Nostra Senyora, al carrer de la Diputació 277, a les 19:30 h.

 

13 DE JUNY DE 2019

ASSAIG OBERT

El passat 13 de juny vam oferir un assaig obert al Mercat de Sant Antoni. Una bona iniciativa per donar a conèixer com treballa un cor des de dins, i animar a nous cantaires. Segur repetirem.

 

Abril

25 de abril de 2019

CONCERT A L’INSTITUT D’ESTUDIS CATALANS

El passat 25 d’abril vam cantar al lliurament del XXIXè premi Joan Profitós d’assaig pedagògic. Un bonic concert al claustre del Institut d’Estudis Catalans.

 

Març

30 de març de 2019

CAP DE SETMANA INTENSIU D’ASSAJOS

Els dies 30 i 31 de març vam marxar molt a prop de Collserola per fer el nostre tradicional cap de setmana intensiu d’assaig. Una activitat que fem cada any i que ens agrada especialment.

 

Desembre

16 de decembre de 2018

NADAL RENAIXENTISTA

Concert de Nadal centrat en el repertori del Renaixement, interpretat al Monestir de Sant Pau del Camp de Barcelona, amb la participació del consort de flautes de bec del Conservatori Municipal de Música de Barcelona, la Laura Sintes com a ballarina i l’Albert López tocant la percussió.